PRVE FOTOGRAFIJE VULETIĆA ISPRED TUŽILAŠTVA: Ovako je bivši potpredsednik Partizana odveden na informativni razgovor u SBPOK!

Autor: Republika

Hronika

10.03.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan pozvan je u SBPOK da u svojstvu građanina bude saslušan s obzirom na okolnosti vezane za tri krivična dela. Republika ekskluzivno objavljuje prve fotografije Vuletića

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Vuletić

Podsetimo, nedavno je osvanuo Vuletićev razgovor s Belivukom u kome konstatuje da ga "voli", a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Velja Nevolja bio u kućnom pritvoru.

Bivši funkcioner kluba iz Humske podneo je ostavku na mesto potpredsednika samo nekoliko dana pošto je uhapšen Veljko Belivuk i članovi njegove kriminalne grupe.

U obrazloženju ostavke, podsetimo, Vuletić je rekao da je "ponosan na tango smrti", zloglasni poklič navijačke grupe Principi kojoj je rukovodio Belivuk, o čemu je Republika već pisala.

Pogledajte fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovana

10.03.2021 11:05

Zanimljiv će biti i rasplet svega, da ne dosegne sve ovo i do nekih koalicionih, možda?!

Odgovori 13 0
Japanac

10.03.2021 13:14

Kako ima lazan osmeh, vidi se da je u strahu, a nije dzaba.

Odgovori 13 3
Jana

10.03.2021 19:18

Sta sve taj Vuletic nije pisao na tviteru i junacio se kako ce on ovo, kako ce on ono, a kada na red dodje poligraf gde nestade to junastvo. Kakav teski mufljuz.