ADVOKAT NEPOZNATOJ ŽENI POMOGAO DA OTKLJUČA NJEGOV AUTO, ova neverovatna priča je tragikomična!

Autor: Republika

Hronika

09.03.2021

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Desimir Karamatraković iz Bačke Palanke igrom slučaja uspeo je da pomogne psihički oboleloj ženi.

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Veliko srca advokata se pokazalo u tragikomičnom slučaju ispred njegove kuće.


- Izađem preksinoć pred zgradu da pušim i vidim neka žena se mota oko mog automobila, pokušavajući da ga otvori. Neko vreme posmatram i ukapiram da žena najvetovatnije ima psihičkih problema. Umesto da krenem da vičem na nju i da je teram, priđem i ponudim joj pomoć, započnemo razgovor i uverim se u ono što sam i pomislio - počeo je Karamatraković.

Advokat je diskretno pozvao policiju.

- Dok sam čekao patrolu, ćaskao sam sa ženom i "pomagao" joj da otključa moj auto. Kada je došla policija, rekao sam joj da se ne plaši, da su to dobri ljudi i da će joj pomoći da otključa auto - dodaje Karamatraković.

Ova priča je ubrzo dobila epilog.

- Ispostavilo se da je reč o nestaloj bolesnoj ženi, čija je ćerka prijavila nestanak pre dve nedelje i od tada je traže. Majka i ćerka su iz Beške. Uglavnom, ćerka je došla po majku, koja je bila sa policajcima u kolima do dolaska ćerke. Zašto kažem sam Bog me poslao? Zato što je majka čitave dve nedelje lutala ko zna gde i to niko nije primetio. Šokantno je koliko smo postali otuđeno društvo - zaključio je Desimir Karamatraković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading