"PRINCIPI" NA SRAMAN NAČIN ČESTITALI ROĐENDAN VELJINOM PAJTOSU MARKU MESARU! Palili baklje pored kuće ubijenog Zdravka Radojevića!

Autor: Republika

Hronika

09.03.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Miljkoviću, jednom od vođa razbijenog klana Veljka Belikvuka, navijači Principa su sramnim transparentom čestitali rođendan i to pored grafita koji se nalazi u blizini kuće Zdravka Radojevića, za koga se sumnja da jer jedna od žrtava ove kriminalne grupe.

RepublikaFoto: printskrin/instagram

Da podsetimo, mural posvećen Radojevićevom preminulom bratu su posle Zdravkove smrti pripadnici "Principa" prekrečili i nacrtali grafit svoje navijačke grupe! Koliko su "Principi" beskrupulozni govori i njihov najnoviji postupak. Naime, deo grupe koji se nalazi na slobodi svakodnevno pruža podršku uhapšenim vođama, a sada su otišli i korak dalje sramnom čestitkom i bakljadom za Mareta.

- Još volimo te zar neko može to da zabrani, da si gori, da najgori si, mi smo na tvojoj strani! Srećan rođendan našem bratu Miljković Marku! -napisano je na transparentu koji je postavljen u Kotežu.

RepublikaFoto: printskrin/instagram

Klan Belivuka i Miljkovića tereti se za četiri ubistva među kojima je i likvidacija Zdravka Radojevića iz Koteža, a protekle subote smo imali priliku i da vidimo jezive fotografije na kojima su osakaćena tela žrtava. Belivuk i Miljković, kao i članovi njihove grupe nalaze se u pritvoru od hapšenja 4. februara. Sumnja se da je Miljković i lično učestovovao u ovim ubistvima, a navodno je zbog svoje brutalnosti bio poznat i po nadimku Mesar. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading