POZNATI DETALJI LIKVIDACIJE SKOLETOVOG SINA: Ubica se prerušio u starca, pa ispalio nekoliko hitaca u Zorana (22)!

Autor: Republika

Hronika

08.03.2021

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdeset dana od ubistva Zorana Uskokovića (22), sina Zorana Uskokovića Skoleta, kriminalca likvidiranog 2000. godine, navršiće se sutra, a policija i dalje traga za ubicom, koji je bio prerušen u starca.

RepublikaFoto: Printscreen
Zoran Uskoković

Porodica ubijenog mladića pre nekoliko dana postavila je spomen-ploču na mestu ubistva na Kanarevom brdu u Beogradu, gde je Zoran ubijen u noći između 29. i 30. januara, kada je parkirao automobil i krenuo ka zgradi u kojoj je živeo. Njegovo telo pronađeno je sutradan ujutru.

Kamere sve snimile

Beogradska policija na tragu je muškarcu koji je ubio mlađeg Uskokovića, a prema nezvaničnim saznanjima, on je identifikovan zahvaljujući snimku s kamera koje su snimile zločin.

- Policija je analizirala snimak s nadzorne kamere. Vidi se kako Zoranu prilazi muškarac obučen u starca, sa šubarom i štapom u ruci. U njega je ispalio nekoliko hitaca, a kada je mladić pao, on mu je prišao i iz blizine mu ispalio hitac u bradu, o čemu je svedočio i metak koji je ostao zakucan u beton - rekao je izvor i dodao:

- Poznato je da je napadač satima čekao Uskokovića da parkira na mestu na kome je i inače parkirao. Analiza snimka pokazala je da je reč o muškarcu starom oko 35 godina i visokom 175 centimetara. Operativci imaju sumnje o tome ko bi mogao biti napadač, a komšijama su već pokazivali fotografije potencijalnog osumnjičenog radi prepoznavanja.

RepublikaFoto: Arhiva
Zoran Uskoković Skole

Spomen ploča

Siniša D., očuh likvidiranog Zorana, koji ga je odgajao, kaže da je porodica u stalnom kontaktu s policijom i da se nada da će ubica uskoro biti uhapšen.

- Pre nekoliko dana smo postavili spomen-ploču na zidu prodavnice iza koje je Zoran ubijen. Ljudi i dan-danas dolaze, pale sveće, ostavljaju poklone, slatkiše, voće i poruke. Danas se navršava 40 dana - rekao je Siniša i dodao:

- Policija se trudi i rade sve što je u njihovoj moći, pa se nadamo da će ovo uskoro biti rešeno. Moj Zoran nije bio dete iz sveta kriminala, odrastao je sa mnom i nikakve veze nema što mu je Skole bio otac, jer ga se on niti seća, niti je išao tim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading