TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ČAČKU! Jedan mladić poginuo, drugi životno ugrožen!

Autor: Republika

Hronika

08.03.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u čačanskom naselju Ljubić, jedan mladić izgubio je život, dok je drugi sa teškim povredama glave i grudnog koša iz Čačka transportovan u bolnicu u Kragujevcu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Treći mladić je zadržan na jedinici intezivne nege čačanske bolnice i nije životno ugrožen. Sva tri mladića koja su se nalazila u vozilu su 2002. godište.

Do nesreće je došlo kada je vozilo "volksvagen polo" koje se kretalo iz pravca Čačka ka Konjevićima iz za sada neutvrđenih razloga prešlo u suprotnu traku, sletelo u kanal i udarilo u betonsku cev, a od siline udara automobil se odbio i završio u dvorištu koje se nalazi uz ovu saobraćajnicu.

- Čuli smo naglo kočenje, a zatim nekoliko jakih udaraca, automobil je nakon udara u betonsku cev se odbio i praktično preleteo preko ograde koja je visine oko 1, 5 metara i uleteo u dvorište koje je oko 20 metara udaljeno od mesta udesa - rekao je  jedan od očevidaca, a prenosi Informer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading