UBISTVO MALOG SKOLETA BEZ EPILOGA! Sestra Anđela progovorila mesec dana nakon likvidacije: MOJ BRAT NIJE BIO KRIMINALAC!

Autor:

Hronika

08.03.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Zorana Uskokovića (23), sina beogradskog žestokog momka Zorana Skoleta Uskokovića, koji je ubijen pre 20 godina, još nije otkriven iako je prošlo više od mesec dana.

RepublikaFoto: estock/Privatna arhiva
Otac, sin i ćerka

Sestra zverski ubijenog mladića i Skoletova ćerka Anđela Nastić (28) i njena i Zoranova majka neutešne su u bolu, ali stalno iščekuju vest da je pronađen i uhapšen muškarac koji je 29. januara pred ponoć, maskiran u bradatog starca sa štapom, hladnokrvno ispalio hice Zoranu u glavu.

Sumnja se da je Zoran, budući da nije imao kriminalni dosije, likvidiran iz osvete jer je njegov otac bio označen kao jedan od naručilaca ubistva Željka Ražnatovića Arkana.

Takođe, čuveni Skole je, navodno, odgovoran za ubistvo inspektora Trećeg odeljenja Branislava Perovića.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Zoran Uskoković junior i Anđela Nastić

Na Zadušnice, u subotu, na mestu Zoranovog ubistva kod supermarketa na Kanarevom brdu porodica i prijatelji doneli su veliki broj buketa cveća i zapalili mnogo sveća za njegovu dušu.

Skrhana bolom, Anđela neprestano gleda fotografije brata, kojeg je ostala željna i priseća se šta su prošli, ali i čemu su stremili zajedno. Otkad je ubijen, ide često na to prokleto mesto i ostavlja mu cveće u nadi da on to odozgo vidi.

- Neka moja sreća vidi koliko su ga svi voleli. Mlad i nevin život je oduzet nasilno - priča Anđela za Srpski telegraf, a suze joj naviru jer je ostala bez najvećeg oslonca u životu.

Odrastala je bez oca i brat i ona su bili međusobno izuzetno vezani. Na Instagramu objavljuje fotografije ubijenog brata i obećava da će, dok je živa, čuvati živu uspomenu na njega.

- Dušo moja, seka će te čuvati, kao kad smo mali bili, jako najjače i nikada te neću zaboraviti. Bićeš zauvek u mom srcu i duši i tu niko neće moći da te pipne. Ostvariću sve ono što smo zajedno hteli. Napredovaću za nas oboje i putovati na mesta koja smo zajedno planirali da obiđemo - napisala je, između ostalog, Anđela.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Policijski uviđaj posle ubistva Skoleta mlađeg

Ona se nada da će policija rasvetliti ubistvo njenog brata i zločinca privesti pred lice pravde. Njena majka je odmah nakon ubistva sina izjavila da sumnja da je usmrćen iz osvete, a Anđela je izjavila da ne sumnja ni na koga.

- Mi se nadamo da će što pre istražni organi da nam jave neki trag. Mi ne možemo ni da pretpostavimo ko je mogao da nam ovo uradi. Moj brat nije bio u kriminalnom svetu i nije imao neraščišćene račune - rekla je Anđela za Srpski telegraf.

Ona čuva uspomenu i na ubijenog oca, likvidiranog u filmskoj krimi-akciji kojom je osvećen Arkan. Međutim, ova mlada Beograđanka ne želi da spekuliše oko ubistva brata i nalogodavaca tog zločina iako kaze da njen plemeniti brat nikome nije stao na senku i da je bio dobričina koja je donosila samo veselje i radost gde god se pojavio.

 

Vapio za porodicom, patio za ocem

Sestra ubijenog Zorana otkrila je da je njen brat, koji je voleo provod, kao i njegovi vršnjaci, i iako je bio izuzetno mlad, želeo da stvori porodicu.
- Moj brat, moja sreća i lepota i ja smo uvek pričali o budućnosti. Odrastali smo bez oca i bili uskraćeni za mnoge stvari i bili svesni da nam fali. Moj Zoran je pričao da bi voleo da se oženi mlad i da ima dvoje dece - ispričala je Anđela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading