BELIVUKOVA GRUPA UBILA MIŠU OGNJANOVIĆA?! Advokat stradao jer je branio "škaljarce", UMEŠANA I DIJANA HRKALOVIĆ?

Autor: Republika

Hronika

06.03.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija osnovano sumnja da je kriminalna grupa Velje Nevolje ubila poznatog beogradskog advokata Mišu Ognjanovića!

RepublikaFoto: Tanjug/S. Radovanović/R. Prelić
Veljko Belivuk umešan u ubistvo Miše Ognjanovića

Ognjanović je "osuđen na smrt" jer je zastupao pripadnike škaljarskog klana, suparnika "kavčana", sa kojima je sarađivao Veljko Belivuk, prenosi Informer.

Izvori ovog lista kažu da se osnovano sumnja da su u pripremi ubistva poznatog advokata učestvovali i pojedini policajci, kao i doskorašnja državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović, koja je, kako je utvrđeno, blisko sarađivala sa mafijašima.

Advokat Dragoslav Miša Ognjanović zastupao je Luku Bojovića, koji je bio blizak 'škaljarcima', ali je zastupao i neke druge članove ovog klana. To ga je, po svemu sudeći, koštalo glave... Istraga je, takođe, pokazala i da je Hrkalovićeva nekoliko meseci pre ubistva advokata usmeno naredila policajcima da prate svaki njegov korak. Još nemamo čvrste dokaze da je to praćenje imalo veze sa ubistvom, ali osnovana sumnja postoji - objašnjava izvor Informera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading