MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE U ZRENJANINU! Uhapšen napadač na starije žene!

Autor: Republika

Hronika

05.03.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zrenjaninska policija, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je tridesetogodišnjeg N. B. (30) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo, devet teških krađa i četiri krađe.

RepublikaFoto: pixabay.com

N.B. je tokom februara i početkom marta ove godine, na ulicama u Zrenjaninu, presretao starije žene i otimao torbe sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonima, a na teret mu se stavlja i provala u jedan ugostiteljski objekat iz kojeg je odneo lap top i tehničku robu.

N.B. se sumnjiči da je sa platne kartice, iz ukradene torbe jedne sugrađanke, podigao novac, pa će kako se navodi, protiv njega biti podneta i krivična prijava, da je počinio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.

Iz četiri otključana automobila, on je ukrao dečija kolica, alat i radio, a većina ukradenih predmeta koji su prilikom pretresa njegovog stana nađeni, biće vraćeni oštećenim vlasnicima.

N.B. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading