POLICAJCI NA ZVEZDARI NISU MOGLI DA VERUJU: Iako su se svačega nagledali, ovaj lopov ih je ŠOKIRAO!

Autor: Republika

Hronika

05.03.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć oko 20:30 časova vlasnik jedne kuće u Mirijevu je prijavio da mu je u kuću upao lopov.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Policija je na licu mesta uhvatila i privela muškarca (23) koji je iz kuće na navedenoj adresi pokušao da ukrade više komada raznog alata.

Osumnjičeni je u policijskoj stanici Zvezdara saslušan pred braniocem i protiv njega će po nalogu tužilaštva biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Inače, reč je o višestrukom povratniku i za njim je raspisano nekoliko potraga. Nekoliko sati kasnije, oko 1 posle ponoći, policiji se obratila i poslovođa jedne samoposluge i prijavila da je dobila dojavu - alarm, na mobilni telefon da je u toku obijanje radnje. Policija je zatekla oštećeno staklo na ulaznim vratima, a u radnji je viđen muškarac kako vrši premetačinu.

Pregledom kod njega su pronađeni predmeti krivičnog dela. Proverom je ustanovljeno da je reč o 23-trogodišnjem muškarcu, istom izvršiocu prethodnog krivičnog dela?!

Ponovo je doveden u policijski stanicu i ponovo je konsultovan dežurni tužilac koji se, i pored činjenice da je u toku večeri uhvaćen na izvršenju drugog krivičnog dela teška krađa, i da je za njim već raspisano više potraga, izjasnila da se on ponovo sasluša i protiv njega podnese krivična prijava u redovnom postupku, nakon čega je pušten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Avram

05.03.2021 10:45

Možda on radi za nekoga jakoga i plen nosi njemu. Zato ga pustili da i dalje radi.

Lala

05.03.2021 11:24

Ima li poštovani tužilac ime? Ima li nekog šefa, ili je to sve isto?