DRAMA U SPECIJALNOM SUDU! Koluvija: Imam promene na mozgu, moram da se lečim

Autor:

Hronika

03.03.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većinski vlasnik poljoprivrednog gazdinstva "Jovanjica", Predrag Koluvija kojem se sudi da je sa organizovanom kriminalnom grupom od 2016. godine do novembra 2019. godine ilegalno proizvodio opojnu drogu i njom trgovao, danas je pred Specijalnim sudom, odnosno pred Odeljenjem za organizovani kriminal zahtevao da mu se omogući dalje lečenje jer je maganetna rezonanca pokazala da on ima ishemijske promene na mozgu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Predrag Kolucija

- Komplikovana je moja zdravstvena situacija za tri poslednja meseca. U ovom delu glave i lica ispod oka kao da ne osećam ništa. Imam prekide od nekoliko sekundi, kada šetam desi se da ne vidim ništa na kratko. Doktorka na VMA mi je objasnila da mi se tope živci jer mi je bakterija preko limfe ušla u srednje uho i napravila karambol - rekao je Koluvija na početku suđenja na kojem su saslušani dvojica svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Antun cupak

04.03.2021 12:14

Стиже га божија казна.