DRAMA TOKOM IZRUČENJA DARKA ELEZA: Policija kriminalcu dala PANCIR, ishod cele operacije VISI O KONCU!

Autor: Republika

Hronika

03.03.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se prilikom izručenja ozloglašenog krimalca Darka Eleza iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu, ekskluzivno saznaje Republika.

RepublikaFoto: Republika/youttube/
Darko Elez

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došla Republika, Elezu je tokom transporta navodno pozlilo, zbog čega se policijski konvoj u jednom trenutku čak i vraćao ka Srbiji, a razmišljalo se i o tome da se cela operacija obustavi.

Kako navodi naš sagovornik iz bezbednosnih struktura upućen u ceo tok akcije, Elezu je dat i pancir pošto su operativna saznanja ukazivala da bi mogao da bude meta napada.

- Postojale su informacije da postoji mogućnost da kriminalci čekaju Eleza i da je moguć atentat na njega. Istraga je došla i do saznanja da su kriminalci kojima se Elez zamerio dobili informaciju da će transport ići preko Hrvatske - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je zbog takvih saznanja podignut nivo bezbednosti.

- I za sada sve ide po planu, nema opasnosti za napad na kriminalca - zaključio je naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading