USPON U PODZEMLJU POČEO ZA VREME VLADAVINE BATE KANKANA: Otkrivamo ko je uhapšeni SLOBODAN MILUTINOVIĆ SNAJPER!

Autor: Republika

Hronika

03.03.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin Slobodan Milutinović, poznatiji kao Snajper, koji je uhapšen na Jahorini od ranije je poznat policiji.

RepublikaFoto: youtube.com/facebook.com
Slobodan Milutinović Snajper

Snajperov uspon u podzemlju, kao što je Republika već pisala, vezan je period vladavine Bate Kankana, Radomira Butorovića, pokojnog kontroverznog predsednika Vojvodine kome je Milutinović bio telohranitelj.

Milutinović je tada bio jedan od vođa frakcije G-3, navijača Voše.

Ubrzo posle smrti Butorovića, Milutinoviću je u novembru 2013. zapaljen džip "mercedes ML". Vozilo se vodilo na Milutinovićevu devojku, a navodno se na meti piromana našao ne zbog tribina i prevlasti, već zbog duga od 40.000 evra.

Interesantno je da mu je automobil zapaljen i četiri godine kasnije, krajem oktobra 2018. godine.

RepublikaFoto: facebok.com/Marko Markus
Bata Kankan

U to vreme već sedi u Skupštini kluba, a na meti piromana bio je džip "volvo XC 90" koji je koristio Milutinović.

Tada se spekulisalo da li je incident povezan sa dešavanjima oko FK Vojvodina, odnosno saopštenjem koje su dva dana pre paljenja Milutinovićevog džipa medijima dostavili pojedini navijači, članovi Skupštine kluba, a u kojem su otvoreno kritikovali rukovodstvo apelujući na ostale navijače da ne dozvole dalje urušavanje kluba.

Njegovo divljanje po sportskim borilištima dolazi pod lupu javnosti 2017. godine. Tada je, posle završetka utakmice Ružomberok - Vojvodina u Slovačkoj, koju je domaćin dobio sa 2:0, fudbaler Nikola Trujić medijima ispričao da ga je u svlačionici napao Slobodan Milutinović, koji je sa još desetak pristalica Vojvodine ušao u svlačionicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

03.03.2021 11:42

Kriminalac diler i ko zna sta jos da ga ne stiti vlast i policija u Novom Sadu.sramota za Novi Sad i Vojvodinu da osudjivani kriminalac bude na celu FK Vojvodine i FK Kabela.politicari u vezi sa kriminalcima su unistili sve.samo otimacina i bogacenje