AJFONKA ODLUČILA DA PROPEVA O VELJI! Starleta rešila da otkrije sve što zna o POSLOVIMA NEVOLJINE GRUPE!?

Autor: Republika

Hronika

03.03.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon odlučila je da otkrije sve što zna o poslovima Velje Nevolje!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Starsport
REŠILA DA KAŽE SVE ŠTO ZNA Tijana Ajfon povezana sa grupom Velje Nevolje

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, odlučila je da propeva! Bivša verenica Milovana Tadića Mikse, šefa obezbeđenja Veljka Belivuka, saslušana je juče u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK).

Ona je juče, zajedno sa koleginicom, starletom Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro nekoliko sati provela na saslušanju, a prema pisanju Objektiva, Ajfonka će verovatno pristati na poligraf, za razliku od bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović, koja je dva puta odbila detektor laži.

Ajfonka nije želela da daje izjave posle napuštanja zgrade SBPOK, za razliku od Mimi Oro, koja je bila volja na razgovor.

Bili smo na razgovoru u vezi sa ovom situacijom u gradu o kojoj svi pričaju, ne smem ništa konkretnije da pričam zato što su to ozbiljne stvari. Sigurno nismo išli zbog vremena ako su nas priveli ovako. Naravno da je svima jasno zašto smo saslušavane - rekla je Mimi za Objektiv.

Prema nezvaničnim informacijama, momci iz Veljine ekipe su poznate starlete dovodili u njihov „bunker” na stadionu FK Partizan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading