NAKLJUKANA TABLETAMA: Detalji saslušanja Dijane Hrkalović u policiji!

Autor: Republika

Hronika

01.03.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović došla je na saslušanje u SBPOK pod uticajem sedativa i hipnotika, otkriva Republika.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dijana Hrkalović

Čak i da je Hrkalovićeva prihvatila da ide na detektor laži, što nije bio slučaj, ispitivanje iz tog razloga ne bi ni moglo da se sprovede.

- Zbog njenog opšteg stanja, apsolutno je bilo nemoguće da se sprvode ispitivanje. Zato je poligrafista i odbio da je ispita - navodi izvor Republike upoznat sa saslušanjem.

Kako on navodi, Hrkalovićeva je rekla da se ničeg ne seća, da se sa Darkom Elezom nije viđala ni službeno ni privatno, kao i da ne poznaje Vladimira Vajdića.

Takođe, ona je negirala da je bila u kontaktu sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, a navela je i da nije kontaktirala sa Belivukom.

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, Hrkalovićeva je i ranije odbila poligrafsko ispitivanje, vezanu za aferu koja je danima drmala Srbiju - aferu prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nakon što je završeno saslušanje, Hrkalovićeva je napustila prostorije SBPOK i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Nakon hapšenja Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja i njegove kriminalne grupe, podsetimo, istraga se nije zaustavila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading