NASTAVAK SUĐENJA TRANSVESTITU ZA ZLOČIN: SMS poruke otkrivaju motiv ubistva studenta!

Autor: S. S.

Hronika

01.03.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje transvestitu Goranu Abdulovu, koji je osumnjičen za ubistvo Marka Radovića iz Nevesinja, nastavlja se danas u Višem sudu. Suđenje je u januaru krenulo iz početka zbog promene predsednika Sudskog veća. Abdulov je i tada priznao da je svog dečka 7. jula 2018. usmrtio nožem u Zemunu. Na današnjem ročištu treba da se otkriju ključne poruke koje je ubica slao žrtvi pred ubistvo.

Foto: facebook.com/MarkoRadović/PrivatnaArhiva
Marko i Goran

- Sve što sam imao rekao sam i stojim iza svojih navoda - rekao je Abdulov 29. januara, kada ga je sudija pitala da li ostaje pri priznanju krivice.

Na današnjem pretresu biće izvršen uvid u sve dokaze i svedočenja, a onda će se nastaviti čitanje poruka koje je okrivljeni razmenjivao sa žrtvom pred ubistvo.

Tokom nedavnih ročišta prilikom pregleda telefonskih prepiski ustanovljeno je da su Goran i Marko bili u lošim odnosima i da su se stalno svađali, a da je Abdulov često dolazio kod studenta iz Bosne nepozvan, zahtevajući da imaju odnose. Marko ga je konstantno odbijao, što je kod optuženog izazivalo sve veći gnev. Takođe, pokazivao je i ljubomoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading