ZAVRŠENA OBDUKCIJA! Evo kako je ubica iz Vranja presudio sebi

Autor: Republika

Hronika

25.02.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjan Stamenković (47), koji je u subotu ubio Saru Asanović (27) na benzinskoj pumpi u Vranju, presudio je sebi jednim hicem u glavu, pokazuju rezultati obdukcije.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Marjan Stamenković

Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, Marjan je u sebe ispalio jedan metak u predelu iznad desnog uha iz pištolja kojim je ubio Saru.

Zadobio je dijagonalnu izlazno-ulaznu ranu koja je bila smrtonosna. Reč je o tzv. prislonoj rani koja je nastala usled prislanjanja vatrenog oružja u predelu glave.

Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo je obdukciju tela Marjana Stamenkovića koji se u ponedeljak uveče ubio u donjem delu grada, nakon što ga je policija opkolila, pošto se sumnjičio za ubistvo Sare Asanović.

Marjan se, podsetimo, ubio u ponedeljak u šupi gde se skrivao nakon što ga je policija opkolila po prijavi građana. Pre toga je viđen u centralnim gradskim ulicama.

Tokom pregovora sa policijom tražio je čašu vode kako ne bi "otišao žedan na onaj svet". Potom je ispalio nasumice jedan metak u vazduh, a onda pucao u sebe.

Njegovo telo nema ko da preuzme od rodbine, kako bi ga sahranio, pa će troškove snositi grad Vranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading