U VILU VELJE NEVOLJE SE USELILA PORODICA: Na "Šilerovu 2" postavljeno još kamera, a jedna STVAR na prozoru je privukla najviše pažnje!

Autor: Republika

Hronika

25.02.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja u Čačanskoj ulici na Zvezdari sagrađena je po uzoru na nekadašnju bazu "zemunskog klana" u Šilerovoj ulici u Zemunu, a nakon njegovog hapšenja bila je pod budnim okom javnosti. Kako sada mediji otkrivaju, u nju se neko uselio!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Vila Velje Nevolje

U Belivukovoj tvrđavi u Čačanskoj ulici broj 6 na Zvezdari i dalje teku radovi iako je on u pritvoru. Naime, majstori svakodnevno rade na izgradnji vile, prenosi Objektiv. 

- Nedavno se u Belivukovu kuću doselila porodica. Koliko sam videla, tu žive muškarac, žena i dete. Tihi su, ne čujemo ih uopšte - ispričala je komšinica.

Takođe, primećeno je da su na velelepnu vilu postavljene nove kamere sa senzorima osetljivim na pokret, koje se okreću do 180 stepeni i prate svaki korak prolaznika.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Prozori na kući bili su otvoreni i na njima su zalepljeni dečji stikeri, prenosi Objektiv.

Kako je Srpski telegraf ranije pisao, vrednost kamera koje su ranije postavljene na kuću iznosila je 200.000 evra!

Kada je policija privela Belivuka u kuću u kojoj živi sa suprugom i dvoje dece da bude prisutan tokom pretresa, on je inspektorima na pitanje odakle mu nađenih 60.000 evra odgovorio da je "sezonski radnik" i da se bavi "poslovima obezbeđenja". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading