PRESEKAO MU VRAT ZBOG PARKINGA: Slađana uboli nožem u Takovskoj, borba za život još traje

Autor: Republika

Hronika

24.02.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač ga je ozbiljno posekao nožem. Presekao mu je karotidu. Posle operacije u bolnici u Kruševcu, Slađana su transportovali u KC Niš, jer je morala da se uradi još jednu operaciju. Videćemo da li će preživeti...

RepublikaFoto: Društvene mreže
Slađan Vasić

Ovako priča jedan od rođaka Slađana Vasića (56) kog je juče, nasred ulice i zbog svađe oko parking mesta, nožem isekao Nikola J.

Ovaj slučaj, koji se dogodio juče usred dana i nasred ulice, jako je potresao Kruševljane. Svađa je nastala oko parking mesta, na uglu Takovske i Šumatovačke ulice u Kruševcu. Prema rečima očevidaca, do svađe je došlo na parking mestu ispred ulaza u jednu od zgrada, gde se Vasić nakratko zaustavio sa svojim automobilom, piše Blic.

Prepirka zbog parking mesta

Sa Slađanom je bila supruga u autu. Stao je na kratko kako bi svratio do radnje za hemijsko čišćenje. Ubrzo se pojavio napadač i stao iza njega. Žena mu je rekla da sačeka minut i da će se Slađan vratiti.

Kada se Slađan vratio, počela je prepirka zbog parking mesta, a onda je napadač izvukao nož.

- Rekao mu je zašto se parkirao na zelenoj površini. Svađa je postajala sve napetija i onda je napadač izvadio nož-leptir i isekao ga po vratu - kaže ovaj Kruševljanin.

Napadač je odmah uhapšen, a kako očevici pričaju, nije ni bežao, već je samo bacio nož.

- U tom trenutku preko puta je bila saobraćajna policija, jer se održavalo polaganje vozačkog ispita. Zato je i policija vrlo brzo došla na lice mesta. Kako sam čuo, napadač je inače poznat kao problematičan tip - ispričao je ovaj očevidac.

Bio srećan što se vratio u Srbiju

Dok je živeo u inostranstvu, Slađan, koga prijatelji znaju pod nadimkom Vasa objavljivao je snimke na jutjubu o svojim iskustvima života u Norveškoj, a kada se, konačno, kako kaže, presrećan vratio u Srbiji, njegovi brojni pratioci mogli su da ga prate na kanalu “Život kod nas”.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading