(FOTO) BIJE ZA SVE PARE! Odloženo suđenje Miladinu Kovačeviću! ON NONŠALANTAN I SAMOUVEREN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću, koji je osumnjičen da je u sptembru prošle godine brutalno u stanu na Novom Beogradu prebio svoju tadašnju devojku Tinu. T., odloženo je zbog bolesti sudije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Sledeće ročište zakazano je za 14. april.

Podsećamo, Tina T. je prijavila policiji Kovačevića da ju je on 16. septembra 2020. godine, oko tri sata ujutro,  napao u njegovom stanu na Novom Beogradu. Rekla je da ju je on najpre izudarao, a potom joj uzeo i mobilni telefon mobilni telefon i torbicu sa dokumentima, zbog čega je bila jako uplašena, te kako je nešto kasnije uspela da pobegne kod sestre.

Kovačević se branio da je nije ni pipnuo, već da ga je ona u ranim jutarnjim satima tog dana uznemiravala i lupala na vrata, a kako je nije pustio da uđe, da ga je lažno prijavila za zlostavljanje.

Kovačević je, podsetimo, javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Naime, država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovačević je u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

Miladin Kovačević je došao na današnje suđenje, a više njegovih slika možete pronaći u galeriji:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joksa

24.02.2021 13:01

Da vrati državi milion dolara sa kamatom.