USPEŠNE AKCIJE BEOGRADSKE POLICIJE: Pronađeni droga i oružje

Autor: Republika

Hronika

24.02.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dve odvojene akcije Beogradske policije, uhapšeni su S. K. (41), Đ. M. (27) i M. T. (28) zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

RepublikaFoto: MUP Srbije

Policija je pretresom prostorija koje su koristili S. K. i Đ. M. na Čukarici zaplenila oko 200 grama heroina, pola kilograma marihuane, kilogram paracetamola, manju količinu kokaina, 35 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, elektronsku vagicu za precizno merenje i ručnu bombu.

U drugoj akciji, policija je pregledom automobila “pežo 307” kojim je upravljao osumnjičeni M. T. zaplenila manju količinu kokaina spakovanog u 11 paketića. Takođe, pretresom stana na Čukarici u kojem on neprijavljeno boravi pronađena manja količina marihuane, kratež, dva pištolja, 101 komad municije kao i veća količina novca u domaćoj i stranoj valuti.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading