PUCALI U ČOVEKA I POBEGLI TAKSIJEM! Uhapšena "trojka" u Prokuplju!

Autor: Republika

Hronika

24.02.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su N. J. (1996) i M. R. (1998) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i njihovog sugrađanina S. R. (1985), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sumnja se da su N. J. i M. R. juče oko 15 časova taksi vozilom, kojim je upravljao S. R, došli do jednog lokala u Prokuplju, da bi potom N. J. i M. R. izašli iz vozila i ispalili četiri hica iz vatrenog oružja u pravcu lokala u kojem se nalazio četrdesetčetvorogodišnji muškarac. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading