POŠAO SAM S NJIM ZBOG 1.500 DINARA: Poznati glumac Bane Vidaković demantuje priču svog dilera, tvrdi da je sve laž!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje glumcu Branku Vidakoviću, povodom optužbi za nedozvoljeno držanje droge za ličnu upotrebu, kao i Iliji Markoviću zbog preprodaje droge.

RepublikaFoto: Republika
Bane Vidaković

Bane je u suočavanju sa dilerom Ilijom izjavio:

- On je klasičan diler, znao je da sam na terapiji, a ostavio mi je drogu kod kuće, samo da bi me navukao da opet koristim. Posle bi mi, poput drugih, rekao da mu dugujem novac.

Vidaković tvrdi da, zbog odsustva sa ročišta zbog korone, "do sada nije znao da je diler promenio priču i okrivio njega za sve".

- To je sve laž - rekao je.

Na pitanje sudije da li je kriv za delo za koje se tereti kazao je:

Da, da, to što su našli.

Glumac je pojasnio da je "na dan hapšenja čekao svog prijatelja da mu donese neku pozajmicu jer u to vreme nije radio i bio je u frci s novcem".

- Ilija mi je rekao da pođem s njim i da će mi on dati 1.500 dinara. Ja sam pristao - zaključuje Vidaković.

Podsetimo, glumac se tereti za držanje droge za ličnu upotrebu, za šta mu preti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

Marković je optužen zbog preprodaje droge, odnosno za mnogo teže krivično delo - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Vidaković i Marković bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci Markovića u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading