ŽENA UBICE ADVOKATA ZRELECA OSTAJE U PRITVORU

Autor: Tanjug

Hronika

16.11.2017

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nataši Šaranović, supruzi osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca na Vračaru 2015, kao i prema N.M. osumnjičenom da mu je pomogao posle izvršenja krivičnog dela.

Foto: Ilustracija

Oboje su prethodno na saslušanju u tužilaštvu negirali krivicu, ona da ima veze sa marihuanom koja je pronađena u stanu u kojem je boravila na Kanarevom Brdu, a N.M. da je pomogao Šaranoviću u skrivanju.

- Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je prema okrivljenoj odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticanjem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

Prema N.M. pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, dodala je Stanković.


Ona je ukazala da na ovo rešenje sudije osumnjičeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbu krivičnom vanpretreanom veću suda u roku od tri dana od prijema rešenja. 

Šaranovićevoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a N.M. se sumnjiči da je Šaranoviću pomogao posle izvršenja krivičnog dela.

Oboje su uhapšeni u akciji policije koja je sprovedena u utorak veče na Kanarevom brdu u okviru potrage za Šaranovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading