GLUMAC SUTRA PRED SUDOM! Vidakoviću preti zatvor do tri godine!

Autor: Republika

Hronika

22.02.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu sutra bi trebalo da počne suđenje glumcu Branku Vidakoviću, povodom optužbi za nedozvoljeno držanje droge za ličnu upotrebu, kao i Iliji Markoviću zbog preprodaje droge.

RepublikaFoto: Republika
Branko Vidaković

Sud je inače sredinom decembra prošle godine odbacio Sporazum o priznanju krivičnog dela, koji je Vidaković bio zaključio sa Višim javnim tužilaštvom, jer nije sadržao sve uslove propisane Zakonikom o krivičnom postupku.

Da je sud ovaj sporazum potvrdio, Vidakoviću se ne bi sudilo, već bi mu sud izrekao presudu sa kaznom iz sporazuma sa Tužilaštvom.


Glumac se tereti za držanje droge za ličnu upotrebu, za šta mu preti novčana kazna ili zatvor do tri godine.

Marković je optužen zbog preprodaje droge, odnosno za mnogo teže krivično delo - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Vidaković i Marković bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci Markovića u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading