(FOTO, VIDEO) E, MOJ NOVI SADE! ČETVORICA HULIGANA "UBIJAJU" OD BATINA TROJICU MLADIĆA, PA IH UBADAJU NOŽEVIMA! Ekspresno uhapšeni!

Autor: Republika

Hronika

22.02.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija ekspresno je sinoć uhapsila četvoricu nasilnika iz Šida koji su u Novom Sadu, ispred jednog kafića, napala trojicu mladića iz Bača i Žablja i teško ih povredili.

RepublikaFoto: printskrin/tviter

 

Naime, M.M.(20), D.N. (19), M.M. (21) i V.S. (20)  iz Šida fizički su napali trojicu momaka, pretukli ih rukama i nogama, a potom su ih napali i noževima, čime su dvojicu mladića teže povredili, a jednog lakše.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se huliganstvo i hladnokrvno iživljavanje mladih Šiđana, ali i trenutak ubadanja jedne od žrtava koja pada kao pokošena i ostaje da leži na zemlji .

Motiv tuče nije poznat, ali šta kod da se desilo nije rešenje da se problemi rešavaju na ovako divljački način, koji je sablaznuo "tviteraše".

RepublikaFoto: printskrin/tviter

- Pa to sve ludo i nenormalno, mučno za gledanje! Puno hormona i besa, ne znaju šta će sa sobom pa hajde da se fajtamo! Najstrožije kazniti! Nadam se da je momak živ... -  prokomentarisao je jedan "tviteraš", dok je drugi, očito rezigniran onim što vidi, samo kratko prokomentarisao:

- E, moj Novi Sade!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading