POLICIJA KRENULA U POTERU POSLE ZLOČINA NA PUMPI: Vranje u strahu, Sarin ubica i ranije pokušavao da ubije partnerku!

Autor:

Hronika

22.02.2021

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo Sare A. (27) iz Vranja još nije pronađen, pa su Vranjanci noć između subote i nedelje proveli u strahu za svoju bezbednost i iščekivanju hapšenja. Policija je medijima podelila fotografiju osumnjičenog za ubistvo s apelom da se oni koji su ga prepoznali jave najbližoj policijskoj stanici.

RepublikaFoto: Printscreen

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 18 časova u kafiću na benzinskoj pumpi kod glavne autobuske stanice. Kako su ispričali radnici pumpe na kojoj se odigrao jezivi zločin, devojka je sedela s nekim mladićem u delu gde je kafić. Tada je ubica uleteo, ispalio nekoliko metaka u nju i pobegao.

Ispred pumpe su se odmah posle pucnjave, dok je policija obavljala uviđaj, okupili Vranjanci, šokirani ovim ubistvom.

Istraga za sada ukazuje na to da je u ovom slučaju reč o zločinu iz strasti, ali još niko ne može sa sigurnošću da tvrdi u kakvom su odnosu bili Sara i njen ubica. U svakom slučaju, sigurnosne kamere su snimile sve. Kako je Vranje preksinoć bilo u totalnoj blokadi, pretpostavlja se da se ubica i dalje krije negde u gradu.

RepublikaFoto: facebook.com/Printscreen

Prema raspoloživim informacijama, reč je o M. S. (47), koji je ranije već robijao 12 godina zbog ubistva. Takođe, suđeno mu je i u drugom slučaju zbog pokušaja ubistva bivše devojke, koje se desilo pre 14 godina. Okružno tužilaštvo u Vranju podiglo je 2007. optužnicu protiv njega za teško krivično delo ubistvo u pokušaju.

Optužnica ga je teretila da je 22. novembra oko pola četiri ujutru u Vranju nožem napao bivšu devojku i pokušao da je ubije. Tom prilikom je devojka teže povređena s četiri uboda nožem.

RepublikaFoto: Printscreen
OKROELI KRIMINALAC M. S. uleteo na pumpu i zapucao

Napadač, koji je imao fantomku, presreo je devojku i njenog partnera, koji je uspeo da mu strgne fantomku i prepozna ga, a policija je izdala poternicu, nakon čega je M. S. uhapšen u blizini Vranja.

Blokiran deo grada

Policija je juče blokirala i deo grada gde je kuća u kojoj živi osumnjičeni M. S. Žitelji Donjeg Vranja bili su u šoku kada su preksinoć videli brojne policijske patrole u okolini, a tako je bilo i juče ujutro. M. S. je u ovom kraju stanovao otkad je izašao iz zatvora. Boravio je u jednoj sobi, a kako je ispričao vlasnik kuće, redovno je plaćao račune i nije pravio nikakve probleme.

Sara se ranije, prema priči jednog njenog prijatelja, bavila manekenstvom.

- Njen otac se nije slagao s tim, pa joj je pravio probleme, a policija je više puta intervenisala zbog toga. Kako bi se otrgla od roditeljskog pritiska, Sara je živela sa bakom u Gornjoj čaršiji. Bila je vedra i nasmejana, volela da izlazi. Odakle poznaje ubicu, stvarno ne znam - kaže njen prijatelj. Sarin brat, inače, živi u inostranstvu.

Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju njenog tela, posle čega će biti poznati ostali detalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading