ŠTA, MOLIM, MI SMO TO RAZREŠILI! Aleksandar Vučić o izveštaju Evropskog parlementa o slučaju "Jovanjice"!

Autor: Republika

Vesti

21.02.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je afera u Jovanjici, država je razrešila taj slučaj i uhapsila ljude, upitao je danas predsednik Aleksadnar Vučić komentarišući amandman na izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji, a koji se odnosi na slučaj Jovanjice, Telekoma i Krušika.

RepublikaFoto: printscreen

Na novinarsko pitanje kako komentariše izveštaj EP, odnosno amandmane na izveštaj, od kojih se u jednom navodi i zahtev nekolicine poslanika za rezultatima u slučajevima Krušik, Jovanjica, Telekom, i šta će Srbija uraditi po tom pitanju, Vučić je odgovorio:

- Da se razreši afera Jovanjica? Država je razrešila, pohapsila ljude. Ili mislite valjda da država treba da reaguje na Jovanjicu onako kako vi reagujete ili da formiramo novu državu Jovanjicu da bi neko bio zadovoljan?".

On je upitao šta je afera u Jovanjici, da li to, što su se, kaže, pojavila dvojica koja nešto imišljaju, pa izgube i privatno na sudu.

- Mislite da lažima neko može da ostvaruje politički profit? Ne može, pa makar bio iz Evropskog parlamenta - rekao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
lak

21.02.2021 08:57

Slucaj Jovanica je resen.

Boris

21.02.2021 09:00

Suđenje Koluviji je u toku, zar ne...!?

Milan

21.02.2021 09:21

N1 je prosto mediji koji ne proverava nista i samo pitaju da bi pitali...

Viki

21.02.2021 09:42

Tako je ,nemaju argumente pa izmisljaju price i pricice