IMA LIČNO DA VAS BIJEM, SI*E JEDNE MALE! Pojavio se snimak kako Velja Nevolja zavodi red na tribini!

Autor: Republika

Hronika

17.02.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk nije imao milosti prema onima koji nisu želeli da ga slušaju

RepublikaFoto: ATA Images

Veljko Belivuk ne prestaje da bude tema broj jedan u Srbiji! Ozloglašeni vođa kriminalne grupe uhapšen je zajedno sa još 21 osobom, a na teret mu se stavljaju otmice, likvidacije, krađe, trgovina narkoticima...

Velja Nevolja je svoju karijeru opaskog momka počeo na tribini, kada je preuzeo južnu tribinu. On je odmah postavio svoja pravila i ko nije želeo da mu se povinuje nije dobro prolazio.

U javnosti je ponovo postao aktuelan audio snimak na kome se čuje Velja Nevolja kako disciplinuje navijačku grupu "Vandal Boys".

Nema definitivne potvrde da je to zaista Velja, ali je to logično zaključiti jer je Belivuk bio vođa organizovanih navijača Partizana, a teško je i pomisliti da neko osim njega sme ovako da razgovara sa drugima i pominje i "Kimija" i "Radeta", vođe frakcije "Partizanovci".

- Odakle vama ideja da se vi sami potpisujete? Svi idu kao grobari jug, samo se Vandali potpisuju. Niko ne kači slike, samo vandali kače slike… Ja vam nisam Kimi, nisam Rade, sise jedne male! I sledeći put kad zakasnite, ima ja da vas bijem sve pojedinačno… Sram vas bilo! Sad makar raščistili i završili bilo kakav vid saradnje sa vama, završićemo ako treba, ali neće više biti po vašem - besno urla glas sa snimka, navodno Velja Nevolja, prenosi Mondo.

Ako je zaključiti po ovom snimku, "Vandali" su se pojavili sa svojim obeležjima i jedini su okačili slike, uprkos kako izgleda dogovoru da se grupe ne ističu. Pominje se onda i njihova nedisciplina zbog kašnjenja, što je posebno izazvalo gnev osobe na snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading