NESREĆA KOD GAMZIGRADSKE BANJE! Prevrnula se cisterna sa mlekom, pa udarila u automobil!

Autor: Republika

Hronika

17.02.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, nedaleko od Gamzigradske Banje, dogodila se sabraćajana nesreća, u kojoj se prvrnula cisterna sa mlekom.

RepublikaFoto: Foto/Printskrin
Ilustracija

Prema za sada još uvek nezvaničnim informacijama, cisterna sa čačanskim registraskim tablicama prevozila je mleko iz pravca Paraćin ka Zaječaru. U jednoj od krivina iz nepoznatih razloga vozač cisterne je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku od one u kojoj se kretao.

Pritom je naleteo na automobil koji je išao iz suprotnog pravca u kome su se nalazile dve devojke i udario u brdo.

Na lice mesta došli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Zaječara, Vatrogasne jedinice i Hitne medicinske pomoći, koji su povređenog čoveka izvukli iz smrskalne kabine kamiona.

O kakvim je zadobijenim povredama reč još uvek nije poznato, međutim prema nezvaničnim informacijama vozač cisterne je u svesnom stanju i sposoban za komunikaciju.

 
Devojke koje su se nalazile u automobilu i kretale se iz pravca Zaječara prošle su na sreću bez povreda. Ono štoje predstavljalo dodatnu opasnost je što je došlo do paljenja rezervoara sa gorivom, tako da su svi koji su se nalazili u blizini udaljeni sa puta i saobraćaj je obustavljen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading