NOVI DETALJI O SAMOUBISTVU DEČAKA IZ PANČEVA: Pre utapanja pokušavao da se obesi

Autor:

Hronika

16.02.2021

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer iz Pančeva Dragan Drljić (15), koji je početkom februara izvršio samoubistvo skokom u Tamiš s torbom punom kamenja, teškom 25 kilograma, iza sebe je ostavio potresno oproštajno pismo na čak 17 strana.

RepublikaFoto: printscreen

Dečak je nestao između 2. i 3. februara i pronađen je samo njegov bicikl. Pokrenuta je potraga, ali su se crne slutnje obistinile i njegovo beživotno telo je po podne izvučeno naočigled izbezumljene majke Danijele.

Mediji javljaju da je dečakovo oproštajno pismo rasplakalo čak i najiskusnije policajce.

- Odrastao je bez oca, ostavila ga je devojka, a u pismu je do detalja opisao šta planira da učini. Napisao je da će da skoči s mosta u Tamiš sa torbom punom kamenja. Izmerena je težina te torbe i ona je iznosila 25 kilograma - kažu izvori iz istrage.

Poznanici unesrećene porodice kažu da je Dragan ranije pokušao da se obesi.

 

- Imao je trag na vratu zbog toga i to su svi u školi "Vasa Živković" videli i pokušali da mu pomognu. Bio je veoma osetljiv i emotivan, a jednom je čak pobegao od kuće i krio se dva-tri dana iza zgrade staračkog doma u Pančevu. Bio je usamljen, oca nije viđao, a veći deo vremena je provodio sa bakom i ujakom. Bio je osobenjak, a nažalost, situacija sa devojkom je bila samo kap u čaši - navodi jedna poznanica.

Inače, Dragan je raskinuo sa devojkom, što ga je veoma pogodilo, a njoj i najboljoj drugarici ostavio je po oproštajno pismo i poklon: devojci privezak anđela, a najboljoj drugarici svoje omiljene stripove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading