OD DEJANA NI TRAGA NI GLASA VEĆ DEVET DANA! Porodica očajna!

Autor: Republika

Hronika

16.02.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dejan Mihajlović (50), iz sela Vojnegovac kraj Pirota je, pre nego što je izašao iz kuće, obavestio oca gde je ostavio ključeve od kola, pospremio je kuću, izašao i više se nije vratio, porodica ga traži već osmi dan. O Dejanovom nestanku obaveštena je i policija.

Foto: Privatna arhiva

Iz kuće je izašao u nedelju popodne, 7. februara, oko 17 sati. Pet dana se nije pojavljivao na poslu, a prema rečima njegovog brata, ocu je rekao da ide na “neku obuku za posao u Niš”. Kako kaže, čuo se sa Dejanovom koleginicom koja mu je rekla da nije trebalo da ide na ikakvu obuku i da nije dolazio na posao, piše Telegraf.

- Plan je da ga tražimo u široj i bližoj okolini, pa ćemo da vidimo… Policija kaže da nije prelazio granične prelaze. Čuli smo se u subotu uveče, normalan razgovor, kao i svakog puta, obavezno bismo se čuli svaka dva, tri dana. Ništa mi nije ukazivalo da će ovako nešto da se desi, nikakve suicide misli - kaže Dejanov brat koji živi u Vranju i dodaje:

- Posle ga nisam zvao, imao sam neki posao, a on je rekao da je umoran, rekoh da ga pustim malo da odmori. Sad je nedostupan - kaže on.

Dejan, kaže njegov brat, nije imao problema, živeo je sam, sa ocem. Na novom poslu je počeo da radi pre dvadesetak dana, a bratu je rekao da mu posao težak, da nije siguran da li će se uklopiti i da će da radi još jednu nedelju, pa će da vidi.

- Auto je ostavio, a svugde je išao autom. Kuću je sredio, ispustio vodu iz bojlera, iz kupatila… Sve to što je uradio pre nego što je otišao ukazuje na to da ne planira da se vraća, bar na neki period. Da l’ je negde pobegao, on nije dete, 50 godina ima, nikad nije negde otišao da se makar meni ne javi porukom - priča Dejanov brat i napominje da otac nije video šta je Dejan nosio od odeće.

Ocu je ostavio i dokumentaciju od auta, do kad je registrovan, zalepio na neka vrata, kao i kad otac treba da ide da produži socijalno osiguranje, kome da se obrati tačno, u martu.

Sve je uradio kao da ne planira da se vraća

 
- On niti je bio alkoholičar, niti kockar, nije imao ni bankarske dugove, nije imao problem sa ljudima, nikom se nije zamerio. Ne znam koji razlog može da bude - objašnjava Dejanov brat.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading