EVO GDE SE BELIVUK SKRIVAO PRE HAPŠENJA: Bio je desna ruka vođe velike mafije!

Autor:

Hronika

15.02.2021

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar TV Pink Mladen Mijatović gostovao je večeras na TV Vesti kod Srđana Predojevića. On je tom prilikom rekao da je država donela odluku da se obračuna s mafijom, kao i da se to dokazalo nakon hapšenja kriminalne grupe Velje Nevolje.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Belivuk

Mijatović je istakao i kako su Marko Miljković i Veljko Belivuk bili desna ruka Radoja Zicera, kod kog su bili neporesdno pre hapšenja.

Država je donela odluku da se obračuna s mafijom i to je dokazala. U decembru je uhapšen Darko Elez, u pitanju je jedan od najvećih kriminlaca u regionu. On je osumnjičen za niz krivičnih dela u Bosni i Hercegovini, a postoji i sumnja da je u našoj zemlji izvršio dela - rekao je Mijatović.

- Početkom februara uhapšena je grupa koju su predvodili Marko Miljković i Veljko Belivuk. Njih dvojicu su bili praktično desna ruka Radoja Zicera, on je vođa kavačkog klana. Oni su početkom godine bili u Crnoj Gori, upravo kod Zicera. Država je donela odluku da se stane na put ozbiljno organizovanom kriminalu - izjavio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading