PRITVOR ZA VLASNIKA I MENADŽERA GRADSKE KAFANE ZBOG KORONA ŽURKE! Iza rešetaka još troje jer su policiju gađali flašama!

Autor: Republika

Hronika

15.02.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova, vlasniku i menadžeru Gradske kafane M.M.(1985.) i V.D. (1989.) jer su organizovali korona žurku u ovom objektu.

RepublikaFoto: Republika

Obojica su osumnjičeni da su izvršili krivična dela "nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije iz člana 248 Krivičnog zakonika", povodom nedozvoljenog okupljanja građana tokom trajanja epidemioloskih mera u objektu "Gradska kafana" u Novom Beogradu.

Takođe, gostima tog objekta određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova i to osumnjičenoj R.J. (1991.), osumnjičenom R.N. (1991.) i osumnjičenom P.N. (1997.) zbog izvršenja krivičnih dela "napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323 stav 1 Krivičnog zakonika", zbog toga sto su gađali čašama i flašama policijske službenike prilikom intervencije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading