KAVČANI IM PRETE UBISTVOM DECE! Porodice mogućih svedoka saradnika protiv Velje Nevolje pod velikom pritiskom!

Autor: Republika

Hronika

15.02.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi "kavačkog klana" stigli su u Beograd kako bi zapretili uhapšenim članovima grupe Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, da slučajno ne progovore o njihovim zlodelima.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Pripadnici ove zloglasne grupe to čine preko posrednika, a prete im da će nauditi njihovim porodicama ukoliko progovore. Posle hapšenja Belivukove grupe i glasina da se nekoliko uhapšenih navodno nudi za svedoke-saradnike, "kavčani" su odmah preuzeli korake, saznaje list Objektiv. 

- Pošto su čuli da ima onih koji će sve da otkriju o ubistvima, otmicama, mučenjima, trgovinom narkotika koje je grupa Velje Nevoje radila za crnogorski "kavački klan", ali i za reketiranja po Beogradu, Pančevu, Nišu, njihovi pripadnici su odmah pohrlili u Beograd da zaplaše uhapšene. Prete im da će, ako progovore, ubiti njihove porodice. Svi uhapšeni su se branili u tužilaštvu ćutanjem, a oni koji bi progovorili, plaše se da će im "kavčani" pobiti porodice. Većina njih ima ženu i decu, pa ne smeju da zucnu - navodi izvor Objektiva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading