ŠOK! Osumnjičena za ČETVOROSTRUKO UBISTVO u Jabukovcu i dalje na slobodi?!

Autor: Republika

Hronika

13.02.2021

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oumnjičena za četvorostruko ubistvo je još uvek na slobodi!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/N.PANČIĆ/Privatna arhiva
Foto: Ilustracija

Iako je tročlano veće Višeg suda u Zaječaru, još krajem decembra prošle godine, odredilo pritvor do 30 dana Maji Bađikić (27) iz negotinskog sela Dupljana, koja se sumnjiči da je sa Davorom Pernićem (36), iz susednog Jabukovca, avgusta 2019. ubila Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53) u zaseoku Velja Vratne, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu "zbog formalnog propusta" još je na slobodi, pišu "Novosti".

- Odbrana Maje Bađikić žalila se, zbog formalnog propusta, na ovu odluku Apelacionom sudu u Nišu - kaže Ksenija Branković, tužilac u negotinskom VJT.

RepublikaFoto: Instragram Printscreen/facebook.com
Maja Bađikić

- Apelacija je tu žalbu uvažila i predmet vratila Višem sudu u Zaječaru, koje je, nakon što smo propust  ispravili, ponovo donelo rešenje o određivanju pritvora do 30 dana osumnjičenoj. Predmet je sada u Višem sudu u Zaječaru i dok ga ne vrate u Negotin, osumnjičenoj ne može da se odredi pritvor.

Sagovornica "Novosti" kaže i da je sada potpuno izvesno da se, ukoliko se optužnica potvrdi, suđenje za masakr neće održati u Negotinu, već, najverovatnije, u Višem sudu u Zaječaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading