Miki Aleksiću PRODUŽEN PRITVOR!

Autor:

Hronika

12.02.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je odlučujući o predlogu Višeg javnog tužilaštva, danas za još 30 dana produžilo pritvor Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume "Stvar srca".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mika Aleksić

Pritvor je produžen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, kao i jer je za krivično delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja krivičnog dela i težina posledice dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, pišu Novosti.

Aleksiću se na teret stavlja da je od 2012. pa do 2010. godine u prostorijama svoje škole seksualno napastvovao najmanje osam svojih učenica i izvršio ukupno 18 krivičnih dela silovanja i polnih uznemiravanja.

Prva je prijavu protiv njega podnela glumica Milena Radulović, sredinom januara, kada je Aleksić i uhapšen. Ubrzo joj se pridružila i koleginica Iva Ilinčić, kao i još šest devojaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading