STUDENTKINJA ISKASAPILA MAJKU, PA SE UBILA!? Detalji stravične porodične tragedije u Beogradu! NAJAVILA SAMOUBISTVO, ALI NE I UBISTVO!

Autor: Republika

Hronika

12.02.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada. M (66) i njena ćerka Ana M. (35) nađene su mrtve u stanu u Beogradu, a prema prvim informacijama, reč je o ubistvu i samoubistvu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Njih dve su se pre nekoliko dana vratile u Beograd iz Novog Sada, gde su boravile tokom korone, a devojka je inače studirala u prestonici, prenosi Informer.

Živele su u stanu na 4. spratu, a komšije kažu da ih niko nije poznavao dobro.

Još se ispituje ko je koga ubio, ali prve indicije govore da je ćerka usmrtila majku pa sebe, a motiv zločina se ispituje.

Jedna od njih pozvala je rođaku i rekla joj da će se ubiti. Nakon toga je obaveštena policija koja je provalila u stan i zatekla jezivu scenu, tela u lokvi krvi i nož.

 

 

Tela majke i ćerke preneta su na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije koja bi trebalo da pokaze tačno vreme i uzrok smrti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading