SRBI OPLJAČKALI NAJSE*SI VODITELJKU: Pink panteri pelješili DRUGARICU DEJANA STANKOVIĆA

Autor:

Hronika

12.02.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz stana Dilete Leote odneli dragulje i satove vredne 150.000 evra. Kao mačke se verali po fasadi i preko balkona upadali u stanove.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/dilettaleotta
Dileta Leota

Italijanska policija uhapsila je u Milanu četiri osobe iz Srbije zbog sumnje da su pljačkali stanove bogataša. Na meti im se našla i jedna od najlepših italijanskih sportskih novinarki atraktivna Dileta Leota, ali i njena bivša snaha seksi influenserka Eleonora Inkardona. Nisu zaobišli ni fudbalere, ali ni bogate biznismene čija imena još nisu objavljena.

Kako prenose italijanski mediji, među uhapšenima je i jedan maloletnik. Oni se zasad terete za nekoliko krađa u stanovima u centralnom delu Milana i nezvanično se dovode u vezu sa čuvenim "Pink Panterima", mnogočlanom bandom koja hara Evropom.

Među žrtvama ove bande našla se i influenserka Eleonora Inkardona, koju su ojadili za desetak hiljada evra

Na meti ovih lopova našla se i Leota, prelepa italijanska novinarka. Banda pljačkaša upala je u njen stan u čuvenom modnom distriktu Korzo Komo u Milanu, poznatom po mestima za noćni provod. Iz stana su oteli dragulje, satove roleks i dizajnerske torbe, ukupne vrednosti oko 150.000 evra.

RepublikaFoto: Instagram.com
Najlepša voditeljka Italije

Lopovi iz Srbije su se okomili na još jednu italijansku lepoticu. Među žrtvama ove bande našla se i influenserka Eleonora Inkardona, inače bivša snaja Dilete Leote. Njoj su ukrali devet torbi, dva kaiša, pet marama, minđuše, broševe, ogrlicu, narukvicu i 1.000 evra u kešu. Ukupna šteta procenjuje se na oko 10.000 evra.

Isti provalnici upali su u stan i fudbaleru Intera Ašrafu Hakimiju.

- U domu poslednjeg uhapšenog Srbina pronađeni su predmeti koji su, kako se sumnja, ukradeni dvema lepoticama, ali i drugim poznatim ličnostima - prenose mediji u Italiji.

RepublikaFoto: Printscreen
Kadar pljačke

Grupa je pala tako što su jednu pljačku snimile kamere za video-nadzor. Na snimcima se vidi kako se jedan lopov popeo na prvi sprat zgrade, ušao u stan kroz francuski balkon. Nakon toga je otvorio vrata drugoj dvojici saučesnika koji su čekali ispred. Četvrti iz ove uigrane ekipe čuvao je stražu i imao je zadatak da ih upozori ako neko naiđe.

Druga banda ojadila Tamaru Eklston

U oktobru prošle godine u Rimu je uhapšen Jugoslav Jovanović (23) zbog sumnje da je vođa bande koja je u Londonu opljačkala vilu Tamare Eklston, ćerke bivšeg vlasnika Formule 1. Osim njega, uhapšeno je još četvoro članova ove međunarodne kriminalne grupe koju su činili i Rumuni i Italijani, a traga se za Hrvatom Danilom Vukovićem (32). Italijanski Korijere dela sera navodi da su Jovanović i Vuković prethodno bili umešani u trostruko ubistvo na prostoru bivše Jugoslavije.

Jovanoviću su lisice na ruke stavljene 17. oktobra, na zahtev Skotland jarda, zbog pljačke koja se dogodila 13. decembra 2019. u elitnom delu Londona. Italijanski mediji navode da se procenjuje da su iz vile Tamare Eklston ukradeni novac, satovi i nakit u vrednosti od 20 miliona evra. Ona je čak prijavila da je reč o tri puta većoj vrednosti - 60 miliona.

Provala i krađa u vili Tamare Eklston trajala je punih sat vremena, od 22 do 23 časa. Lopovi su razbili prozor u zadnjem delu kuće i ušli. Tog dana Eklstonova je bila sa suprugom na odmoru u Laponiji. Inače, ovaj kraj je jedan od najobezbeđenijih u Evropi kada je reč o nadzoru, s obzirom na to da tu žive milijarderi i članovi kraljevske porodice.

Zahvaljujući snimcima sva četvorica su identifikovana. Prvi od njih je uhapšen u Vićenci nakon pokušaja pljačke kuće lokalnog biznismena. Ubrzo su lisice na ruke stavljene još dvojici, a poslednji četvrti lopov uhapšen je 9. februara.

Dekijev pozdrav iz Beograda

Dileta Leota je poslednjih nekoliko godina zaštitno lice italijanskog fudbala i Serije A. Poznata je po intervjuima sa eminentnim gostima, a veoma je popularna i na Instagramu, gde je prati više od sedam miliona ljudi. Ona je poznata i ljubiteljima fudbala u Srbiji. Mediji su nedavno objavili da je Novu godinu provela sa Zlatanom Ibrahimovićem, potom da je u vezi s turskim glumcem Džanom Jamanom (serija "Ptica ranoranilica", izuzetno popularna i kod nas), koji vuče korene sa Kosova i Metohije.

Pažnju je privukla i sredinom januara, kada je uživo u programu, dok je radila intervju sa igračem Intera Nikolom Barelom, pokazala video-poruku koju joj je poslao trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Policija je nakon hapšenja prebrojala desetine skupocenih satova, vredne torbe, dizajnersku odeću i oko 14.000 evra u kešu, za koje se veruje da potiču iz krađe. Italijanski mediji procenjuju da se šteta za koju se terete meri u stotinama hiljada evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading