OVI SE SPREMALI DA OTVORE APOTEKU! Na "Gradini" carinici ušli u autobus i samo što nisu popadali u nevest kad su videli šta je u njemu!

Autor: Republika

Hronika

11.02.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta!

RepublikaFoto: Uprava carina

Na graničnom prelazu Gradina zaplenjeno je više od 13.500 doza različitih lekova i suplemenata u vrednosti od oko 13.000 evra.

Uprava carina saopštila je da su carinici u sredu, 10. februara, u saradnji sa policijom osujetili pokušaj krijumčarenja lekova i suplemenata prilikom kontrole autobus turskog prevoznika na izlazu iz Srbije.


Kako se navodi, u autobusu, koji je saobraćao na relaciji Nemačka-Turska, bila su četiri putnika i dvojica vozača, a carinicima su rekli da imaju samo lični prtljag.

Prilikom pregleda autobusa u boksu za prtljag putnika pronađen je kofer pun različitih lekova i tri torbe sa kutijama tableta, injekcija, medicinskih krema i suplemenata.

Takođe, u ručnom frižideru pronađene su termo kese sa skupim medikamentima proizvedenim u Nemačkoj.

U autobusu su pronađene i originalne fakture nemačke apoteke za lekove i injekcije za lečenje dijabetesa, kardio-vaskularnih oboljenja, reumatskog artritisa, do različitih kapi, masti i krema, kao i vitamina i suplemenata za jačanje imuniteta.

 
Protiv vozača autobusa, 60-godišnjeg turskog državljanina, pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading