MONSTRUOZNO: ROĐAK zatekao tinejdžera (17) kako SILUJE sedmogodišnju SESTRICU

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

15.11.2017

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija uhapsila je maloletnika (17) iz ovog grada zbog sumnje da je obljubio sedmogodišnju sestru, nezvanično saznaje Blic.

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je slučaj prijavila majka devojčice nakon što joj se mlađa ćerka poverila i rekla da je videla oca kako seksualno napastvuje sestru

Policiju je obavestio rođak koji je zatekao dečaka kako siluje devojčicu u kući u novopazarskom naselju Blaževo i odmah obavestio policiju koja je došla i uhapsila ga.

Prema nepotrvđenim informacijama, mladiću je određen pritvor do 48 sati, dok je devojčica prebačena u Opštu bolnicu gde je zadržana na daljem lečenju.

Ovo je drugi slučaj silovanja u Novom Pazaru u poslednje dve nedelje jer je početkom novembra uhapšen E.T. koji se tereti da je godinama silovao maloletnu ćerku (15).

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je slučaj prijavila majka devojčice nakon što joj se mlađa ćerka poverila i rekla da je videla oca kako seksualno napastvuje sestru.

- Njene reči potvrdila je i silovana devojčica koja je majci sve priznala i kazala da je maltretiranje trajalo godinama, da ju je otac primoravao na seks preteći joj da nikom ne sme ništa da kaže. Kada je to majka čula, pozvala je policiju i prijavila supruga koji je uhapšen - priča izvor iz istrage.

Porodica devojčice je poreklom sa Kosova, a prema nezvaničnim saznanjima, E. T. je počeo sa napastvovanjem ćerke pre četiri godine, dok su privremeno živeli u Nemačkoj. Silovanje i maltretiranje se nastavilo i kad su se vratili u Srbiju i nastanili u jednom novopazarskom prigradskom naselju, gde je E. T. držao ugostiteljski objekat.

- Zbog trauma i sramote, devojčica je u jednom trenutku pokušala da izvrši samoubistvo - dodaje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading