HAOS U PORODICI VELJE NEVOLJE: Otac mu se RAZNEO BOMBOM, istovremeno ubio i sestru i majku

Autor: Republika

Hronika

09.02.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, koji je pod maskom navijačke grupe “Principi” prikrivao strašne zločine, ubistva, otmice i mučenja ljudi ne prestaje da šokira Srbiju iz dana u dan.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Veljko Belivuk

Svakoga dana isplivaju nove informacije o kriminalnim aktivnostima ozloglašene grupe koju je predvodio Veljko Belivuk. Prethodnih dana svedoci smo brojnih analiza raznih stručnjaka za bezbednost i kriminal, kao i psihologa koji pokušavaju da odgonetnu psihološku stranu priče koja se krije iza ove kriminalne grupe. Stručnjaci su bez premca govorili kako iza ovakve grupe i njenog vođe mora postojati “dublja i istorijska strana priče”.

Veljko Belivuk i njegov prvi saradnik Marko Miljković dolaze iz potpuno različitih porodica i socijalnih miljea, ali su obojica odabrali put kriminala, droge, nasilja i svirepih ubistava, piše Kurir.

Naime, otkriven je novinski članak iz 1995. godine koji je tada pisao o udarnoj vesti – bombi u stanu nakon koje je pronađeno troje mrtvih ljudi. Akter ove užasne vesti iz tih dana je upravo bio Belivukov otac, Nebojša Belivuk.

U eksploziji bombe poginuo Nebojša Belivuk, njegova supruga i njena majka, dok su teško povređeni Ratko i Dragana Mladenović, tast i svastika. Maloletna deca Belivukovih, koja su bila u sobi su nepovređena, pisalo je u novinskom članku iz 1995. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading