(FOTO) FILMSKI! Bugari pokušali da "preveslaju" carinike: Sakrili zlato u PELENAMA i HRANI! LJUDI, OVAJ NAKIT JE KAO SA DVORCA

Autor:

Hronika

09.02.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su na prelazu Gradina pronašli više od 300 grama neprijavljenog zlatnog nakita, sakrivenog u pampers pelenama i kesi sa hranom, saopštila je Uprava carina.

Foto: Uprava carina
Zlatni nakit

Nakit je otkriven juče u "audiju" nemačkih registarskih oznaka, kojim je ka svojoj zemlji putovalo petoro bugarskih državljana.

Oni su na uobičajeno pitanje carinika o robi za prijavljivanje rekli da sa sobom nose samo lični prtljag.

Međutim, prilikom pregleda automobila, najpre je ispod prednjeg sedišta u torbi sa pampers pelenama pronađen neprijavljeni zlatni nakit.

Kao vlasnica četiri narukvice i jedne orglice najfinije izrade prijavila se 36-godišnja putnica, suvozač u automobilu registrovanom na njeno ime.

Potom je i ispod zadnjeg sedišta, u kesi sa hranom pronađena još jedna masivna zlatna orglica za koju se kao vlasnica prijavila druga, 21-godišnja putnica u automobilu.

Kako je vrednost zlatnog nakita procenjena na više od 700.000 dinara, što prelazi trećinu vrednosti vozila, do okončanja prekršajnog postupka će biti zadržan i automobil. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading