NADLEŽNI ORGANI ĆE PRISTUPITI PROFESIONALNO! Republički javni tužilac: Ispituje se prisustvo Zorića i Ljubičićeve prilikom privođenja Đukanovića!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

08.02.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac poručila je danas da će nadležni državni organi nepristrasno i potpuno profesionalno do kraja ispitati sve činjenice i okolnosti u vezi privođenja M. Ð. u Pančevu u petak, kojem su prisustvovali Tomo Zorić i Milica Ljubičić.

RepublikaFoto: Republika
Zagorka Dolovec

Dolovac je ukazala da Zorić nije nosilac javnotužilačke funkcije, već sekretar Državnog veća tužilaca, dok je Milica Ljubičić zamenik javnog tužioca u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Republičko javno tužilaštvo očekuje da će nakon toga nadležno tužilaštvo doneti odgovarajuću javnotužilačku odluku o kojoj će javnost biti blagovremeno obaveštena - navodi Dolovac u pisanoj izjavi i ističe da niko neće biti zaštićen.


Zorić i Ljubičić bili su prisutni kada je policija u Pančevu privela bivšeg predsednika kluba FK Dinamo Miloša Ðukanovića, koji se dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka.

Zorić je tada rekao Tanjugu da je tom prilikom sa Milicom došao u Pančevo kako bi pokupio kiriju za stan koji njegova majka izdaje jednom fubaleru, a plaća ga Ðukanović.

- U jednom trenutku naišla je policija i privela ga. Policajci su nam se izvinuli i otišli - preneo je Zorić koji je bio dugogodišnji portparol tužilaštva.

Ðukanović je pušten na slobodu nakon informativnog razgovora u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading