UBISTVO ADVOKATA: Policija ima dovoljno dokaza

Autor: Tanjug

Hronika

15.11.2017

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija veruje da je našla dovoljno dokaza da privede osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca, raspisana je potraga za počiniocem i sve snage policije usmerene su na to, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
U stanu osumnjičenog našla određena dokumenta, kao i određenu manju količinu narkotika

- Ja se nadam da će to biti slučaj koji ćemo vrlo brzo uspeti da razrešimo i da ga privedemo pravdi. Ne mogu da vam kažem termin, ne zavisi od mene kada ćemo moći da ga nađemo, ali sve snage policije usmerene su na to - rekao je Stefanović novinarima.

Prema njegovim rečima, policija je u stanu osumnjičenog našla određena dokumenta, kao i određenu manju količinu narkotika i ističe da MUP radi dalje na svim mogućim mestima gde bi on mogao da se nalazi.


- Nadam se da ćemo ga vrlo brzo imati u svojim rukama, da dovedemo pravdu i porodici Zrelec, a onog ko je odgovoran za likvidaciju advokata dovedemo pred sud - rekao je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading