(VIDEO) UŽAS! Velja Nevolja pretio predsedniku KK Partizan: Ne zanima me, sada ću da odem da mu uzmem 20 automobila

Autor:

Hronika

07.02.2021

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe obeležilo je ovu nedelju, a u večerašnjem izdanju emisije "Hit Tvit" gledaoci TV Pink imali su priliku da pogledaju niz ekskluzivnih snimaka

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Belivuk i Mijailović

Tokom večeri prikazan je snimak razgovora u kom se jasno čuje da je grupa Velje Nevolje spremala likvidaciju Milana Ljepoja, zatim i snimak u kom se vidi kako je Velja sa profesionalnim snajperistom, inače članom svoje grupe, odlazio u šumu i razrađivao oružje, a prikazan je i snimak na kom se vidi kako su Velja Nevolja, Marko Miljković i Dejan Tešić namamili Milana Ljepoju u kuću u Ritopeku, odakle nikada nije izašao.

Od te priče da se Ostoja ne javlja na telefon, to je glupost. Ne zanima me. Sad ću da odem u British Motors da mu uzmem 20 automobila iz radnje - čuje se u snimku.

Sve vam je jasno! Ja sam šokiran! Ja ne znam šta bih rekao. Čovek koji na otvorenoj liniji, on ne krije, on viče... On će da ide kod predsednika KK Partizan da mu otme... Ostoja Mijailović je vrlo jedan ozbiljan biznismen i Velja će da ide tamo da mu uzme kola. To je taj bahati odnos. Očigledno da gospodin Mijailović nije hteo da sarađuje na način na koji je Velja hteo - rekao je Dragan J. Vučićević, nakon snimka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading