ISPOVEST LJUBE MILANOVIĆA, POZNATOG POLICIJSKOG OPERATIVACA: Ćerku sam hteo da ubijem zbog droge

Autor:

Hronika

07.02.2021

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz pravu porodičnu dramu prošao je Ljuba Milanović, nekadašnji inspektor odeljenja za krvne delikte beogradske policije i jedan od rukovodilaca Poskoka, kad je saznao da mu je ćerka uhapšena zbog narkotika. Kako je izjavio medijima, da je te noći došao kući, ćerku bi ubio.

Foto: e-stock
Ljuba Milanović

- Bio sam na službi u Podgorici, u našoj ambasadi na određenim poslovima, kad me je prošle godine u februaru pozvao prijatelj u jedan sat noću i rekao da mi je ćerka uhapšena sa još jednom osobom i da su kod njih u stanu pronašli drogu - počinje Milanović ispovest za Aferu i objašnjava da je kolega nastupio dobronamerno, ljudski i drugarski i pitao ga šta da radi.

- Ja sam mu decidno, možda čak i grubo, rekao da policija radi svoj posao i da zaborave čija je to ćerka. To je bio moj stav od početka i imam ga i sada. Kad je pritvorena, bio sam kod istražnog sudije. Prvo sam se izvinio i rekao da je moje prvo i osnovno osećanje - sramota. A drugo, čestitao sam sudiji i odobrio postupak da je pritvore i da bude u Centralnom zatvoru, gde je provela skoro četiri meseca. Kada se sve to desilo, mislim da je dobro što je to odradila policija jer ne znam kakav bi ishod bio da sam ja došao u stan i da sam ih zatekao - kazuje Milanović.

Kad je pritvorena, bio sam kod istražnog sudije. Prvo sam se izvinio i rekao da je moje prvo i osnovno osećanje - sramota

On objašnjava da ni po čemu nije mogao da nasluti da njegova ćerka ima veze s drogom.

- Kad sam dobio premeštaj u Crnu Goru, bila je u braku, ima dete, završila je fakultet. Bavila se sportom, imala posao i stan. Imala je tada 25 godina i verovao sam da je jedan krizni ciklus odavno prošao i, kao roditelj, očekujete da sada krene u sasvim drugom pravcu. Ostavili smo je u Beogradu potpuno normalnu. Da li je prekid braka to kod nje izazvao ili nešto drugo, ne znam. Snosim odgovornost jer je ona bila prisutna kroz taj moj turbulentni način života i to je sigurno ostavilo određenu vrstu trauma, ali nije smelo da krene u tom pravcu - smatra Milanović. On kaže da je rešio da joj, kao roditelj, pruži podršku u delu koji se tiče njenog oporavka, njenog lečenja.

 

 

 

- Dobra stvar je što nas je sve ovo ujedinilo kao porodicu, prijatelji su se pokazali kao prijatelji - zaključuje Ljuba Milanović, koji je devedesetih godina bio i jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading