TUGA: Preminuo dečak kog je juče POKOSIO BICIKL!

Autor: Republika

Hronika

07.02.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo spasa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto Ilustracija

DEČAK I.R. (15), kojeg je juče udario automobil dok je vozio bicikl u novopazarskom naselju Mur, preminuo je nakon višečasovne borbe lekara da mu spasu život.

Do udesa je došlo oko 15 časova, a mališan je tom prilikom zadobio teške povrede, opasne po život. Hitno je prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu, ali je podlegao povredama.

Protiv dvadesetogodišnjeg vozača, koji je upravljao automobilom marke Golf, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

 

 

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, on je nije vozio pod dejstvom alkohola ili opojnih droga, a snimci sa kamera video nadzora sa obližnje džamije pokazuju da se nije kretao velikom brzinom.

- Na snimcima se vidi da je dečak, vozeći bicikl, bio učesnik u saobraćaju i da, u pokušaju da izbegne neravnine, prelazi preko ulice. U tom trenutku nailazi automobil i udara ga. Naložena su veštačenja nakon koji će biti poznato više detalja – kaže izvor "Novosti".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading