DETALJI INCIDENTA NA VOŽDOVCU: Pucao iz VAZDUŠNE PUŠKE na đake, povređeno dvoje učenika i nastavnica

Autor:

Hronika

05.02.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom časa fizičkog, oko 14.30 u dvorištu OŠ "Janko Veselinović" na Voždovcu, pucnjima iz vazdušne puške povređena su dva učenika i nastavnica, a na svu sreću, svi su zadobili lakše povrede, potvrdio jedirektor škole Dragan Stanković za Novosti.

RepublikaFoto: printscreen/GoogleMaps
OŠ "Janko Veselinović"

Od strane N.N. lica, učenik osmog razreda A.V. pogođen je u predelu leve butine, đak sedmog razreda S.R. u delu vrata, a asistent dece sa posebnim potrebama A.J. u leđa.

Prema rečima direktora škole Dragana Stankovića, učenik A.V. imao je podlive i crvenilo, a pomoć mu je ukazana u DZ "Voždovac".

On se posle posete lekaru vratio u u školu. Drugi učenik S.R. i nastavnica A.J. nisu tražili medicinsku pomoć, imali su crvenilo na mestu gde ih pogodila diabola.

- Odmah smo pozvali policiju, đaci i nastavnica su dali izjave - kaže Stanković i dodaje:

- Verovatno je neko pucao iz vazudšne puške negde iz okoline. Oni nisu ni znali da su pogođeni, samo su osetili neko peckanje

Istraga će utvrditi ko je i zašto pucao. Na sreću, sve se dobro završilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading