DA LI JE ON SLEDEĆI...!? Ekipa Velje Nevolje repera držala kao "malo vode na dlanu"! KOJA JE ULOGA RASTE U ZVERSTVIMA KRIMINALACA!?

Autor: Republika

Hronika

05.02.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, koji je uhapšen u četvrtak u velikoj akciji policije i BIA, mesecima je radila kao obezbeđenje poznatog srpskog repera Stefana Đurića Raste.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera

Kada je juče u Makiš, ispred prostorija UKP i SBPOK, tokom privođenja članova Belivukove kriminalne grupe osumnjičene za najteža krivična dela, dovezen i luksuzni mercedes repera koji je prošle nedelje izašao iz zatvora, nije bilo jasno na koji način je on povezan sa ovim hapšenjem.

Međutim, pripadnici Belivukove kriminalne grupe su poslednjih meseci radili kao Rastino obezbeđenje, a brinuli su o njemu i dok je bio u zatvoru zbog posedovanja veće količine marihuane.

Ova informacija objasnila je i brojne poruke, koje su poslednjih meseci objavljivane na profilima Veljine "navijačke grupe" Principi, a u kojima su pozivali i apelovali na oslobađanje uhapšenog repera.

- "Free Rasta" - pisali su članovi "Principa" na svojim instagram grupama.

Donosili mu hranu, slatkiše, naručivali pesme...

Kako nezvanično saznajemo, ekipa Velje Nevolje brinula je o Rasti tokom četiri meseca koja je proveo iza rešetaka - dostavljali su mu hranu, slatkiše, cigare, obuću...

Među navijačima kruži i informacija da su u novembru, za Rastin rođendan koji je proveo u zatvoru, Velja Nevolja i njegova ekipa preko radija naručivala pesme za repera i tako mu slali čestitke za rođendan.

Kako saznajemo, Rastin menadžer godinama je bio rođeni brat njegove bivše supruge Ane Nikolić, međutim pre nekoliko meseci su prekinuli saradnju. Od tog trenutka, Rasta je počeo da sarađuje sa "Principima" - ekipom Velje Nevolje. Oni su bili zaduženi da rade kao njegovo obezbeđenje, da ga prate na nastupe.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Rastin džip

Međutim, kakvi su zaista bili njihovi odnosi, da li je Rasti bilo potrebno obezbeđenje, kao i to koliko ih je plaćao, utvrdiće istraga koja je u toku.

Automobil kupio od muža Dragane Mirković

Luksuzni "mercedes" koji je policija zaplenila i dovezla u Makiš u sklopu istrage inače je kupljen od Tonija Bijelića, supruga pevačice Dragane Mirković. Inače, brojni pevači i članovi srpske estrage upravo od njega, na rate, kupuju luskuzne automobile koji koštaju više od 100.000 evra.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading