DETALJI UŽASA U NOVOM SADU: Čovek zapalio ženu i ćerku, HIRURZI morali da intervenišu!

Autor: Republika

Hronika

04.02.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin Slavko F. (60) slučajno je zapalio svoju ženu Vesnu M. (49) i njenu ćerku Đ.M. (6) dok je palio roštilj u dvorištu porodične kuće u Kisačkoj ulici.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Hitna pomoć

Kako nezvanično saznaje ’’Blic’’, on je pokušao da raspali vatru i kada je po žaru na roštilju prosuo benzin naglo razbuktali plamen zahvatio je Vesnu i njenu ćerku koje su stajale u neposrednoj blizini i naneo im opekotine.

Nadležni iz Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć, kažu za ’’Blic’’ da je njihova ekipa intervenisala danas oko 14.55 časova na pomenutoj adresi gde su lekari na licu mesta zbrinuli povređene i prevezli ih na dalju dijagnostiku.

- Lekari Hitne pomoći zatekli su ženu i devojčicu sa opekotinama i nakon pružene pomoći u svesnom stanju prebačene su u Urgentni centar i u Dečiju bolnicu na dalje lečenje i dijagnostiku - kratko su rekli za ’’Blic’’ u Zavodu za Hitnu medicinsku pomoć.

U Dečijoj bolnici saznali smo da je devojčica van životne opasnosti, da se oseća dobro i da se polako oporavlja od povreda.

- Devojčica je zadobila opekotine skoro po celom telu, ali one su brzo sanirane i hirurški je zbrinuta. Ona je sada stabilno i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege i nije životno ugrožena - kažu za ’’Blic’’ u Dečijoj bolnici ne želeći da licitiraju koliko će joj trebati za oporavak, ali uz napomenu da se nadaju brzom izlečenju.

Mnogo lakše povrede zadobila je njena majka Vesna koja je primljena u Urgentni centar u Odeljenje hirurgije gde su joj sanirane opekotine i njeno stanje je stabilno i takođe nije životno ugrožena.

U policiji koja je takođe izašla na mesto incidenta i izvršila uviđaj saznajemo da su prvi rezultati istrage o kojoj je obavešten i nadležni javni tužilac pokazali da je reč o nesrećnom slučaju.

- Prelimirarni rezultati istrage i sam uviđaj na licu mesta pokazali su da se desio nesrećan slučaj u kome su povrede zadobile dve osobe te da niko nije imao nameru bilo koga da povredi. Jednostavno, jedan nepromišljen potez čoveka koji je želeo da raspali vatru. Mi smo došli do zaključka da tu nema bilo kakvih elemenata krivičnog dela, ali svakako zadnju reč ima nadležno tužilaštvo - kratko kaže za ’’Blic’’ izvor blizak istrazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading